Äntligen en tandläkare jag vågar lita på

Hej alla! Idag känner jag för att dela med mig av en personlig upplevelse som har fått mig att le bredare än någonsin. Som många av er vet har jag alltid haft en liten, eller rättare sagt, stor fobi för tandläkarbesök. Men allt det där förändrades när jag kom i kontakt med Mariatorgets Tandläkarmottagning.

För att ge er lite bakgrund har mina tidigare besök hos olika tandläkare varit allt annat än behagliga. Därför sköt jag alltid upp mina besök till det absolut sista, vilket definitivt inte gynnade min tandhälsa. Men när en vän rekommenderade en specifik tandläkare på Södermalm tänkte jag 'varför inte?' och bokade en tid.

Jag måste säga att jag blev positivt överraskad från stunden jag klev in genom dörren. Atmosfären var lugn och välkomnande och personalen fick mig att känna mig som hemma. När jag träffade tandläkaren, en underbar kvinna med ett förtroendeingivande leende, visste jag att jag var i goda händer.

Suverän hantering av tandläkarskräck

Det som verkligen satte Mariatorgets Tandläkarmottagning i en klass för sig var hur de hanterade min tandläkarfobi. Tandläkaren tog sig tid att lyssna på mina tidigare erfarenheter, förklarade varje steg under behandlingen och försäkrade mig om att jag kunde ta kontroll över situationen när som helst. Detta personliga och respektfulla tillvägagångssätt gjorde hela skillnaden.

Nu, några besök senare, har jag inte bara övervunnit min rädsla, men jag har också ett leende som jag är stolt över att visa upp. Tack vare Mariatorgets Tandläkarmottagning har jag lärt mig vikten av regelbunden tandvård och jag ser faktiskt fram emot mina framtida besök.

Så till alla er därute som känner en klump i magen bara ni tänker på tandläkarbesök, jag kan inte rekommendera Mariatorgets Tandläkarmottagning tillräckligt. De förändrade inte bara mitt leende, utan även min syn på tandvård.

14 Jan 2024